079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

Akte van verdeling woning

Kosten verdelingsakte notaris

Wanneer na een scheiding één van de ex-partners de enige eigenaar wordt van de woning die eerst gezamenlijk eigendom was, dan dient dit te worden vastgelegd door de notaris in een verdelingsakte. De hypothecaire schuld kan met een akte van ontslag, als bijlage bij de akte van verdeling, worden overgenomen door degene die eigenaar wordt. Of de hypotheek kan worden overgesloten.

  • Kosten verdelingsakte: 670 euro all-in (op basis van KIK-tarief)
  • Kosten verdelingsakte + oversluiten hypotheek: 1.070 euro all-in (op basis van KIK-tarief)

Testament opstellen bij scheiding

Bent u gescheiden en heeft u kinderen, dan is het zeker raadzaam om een testament op te stellen om te voorkomen dat uw vermogen via uw kind alsnog bij uw ex-partner terecht komt. Tevens is het opnemen van een minderjarigenbewind en het ontnemen van het ouderlijk vruchtgenot een optie om de invloed van uw ex-partner te beperken.

‘Naar de notaris zonder nare financiële verrassingen’

Wij beperken uw financiële schade bij scheiding

Een scheiding is voor niemand leuk. Een financiële nasleep maakt het extra vervelend. Met de goedkoopste akte van verdeling, helpen wij u de schade te beperken. Zo proberen wij uw pijn enigszins te verzachten.

Vraag direct een offerte aan

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

JUST Notarissen is overál de goedkoopste

JUST Notarissen is ook de goedkoopste in de Bollenstreek, Zoetermeer, Benthuizen, Westland en het Groene Hart. Woont u in één van deze gebieden? Vermeld uw woonplaats dan duidelijk bij uw aanvraag.

Bekijk tarieven

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact