079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

Maak kennis met onze moderne notarissen

Welkom bij JUST Notarissen

Ons notariskantoor is sinds 1999 gevestigd in Zoetermeer. Door onze efficiënte en moderne werkwijze met computerrobots kunnen wij de laagste tarieven hanteren en snel leveren. Ons kantoor werkt volgens strakke procedures en is daardoor accuraat en zorgvuldig. Hierdoor is ons kantoor de laatste jaren flink gegroeid. Wij zijn hét notariskantoor voor Zoetermeer en regio, maar mensen uit heel Nederland reizen graag naar ons af. Want niemand wil te veel betalen.

U kunt bij ons terecht voor zaken met betrekking tot:

Wij zijn niet van de oude stempel

Naast een scherpe prijs, vakkundig en snel werk, geven wij u graag persoonlijke aandacht: Wij zijn geen notaris van de oude stempel die u met juridisch moeilijke termen op afstand houdt. Wij bespreken uitgebreid uw wensen, luisteren goed naar u en stellen een inhoudelijk document op waar u helemaal achter staat. 

Advies aan huis

Het eerste gesprek bij ons is altijd vrijblijvend en gratis. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar ons kantoor te komen, dan komen wij bij u thuis langs; afhankelijk van de afstand. Wij zijn er voor iedereen!

Daarom kiest u voor JUST Notarissen

  • Onze juristen en notarissen doen het denkwerk
  • Onze geautomatiseerde robots doen het standaard werk
  • Zo hebben wij de tijd voor een goed juridisch advies
  • Leveren we altijd snel en vakkundig werk

Vraag een offerte aan Vraag een adviesgesprek aan

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact