079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

Voogdijbenoeming

Regel de voogdij voor uw kinderen

Met een voogdijbenoeming legt u bij de notaris het voogdijschap vast voor uw minderjarige kinderen voor het geval u beiden als ouders komt te overlijden. Wanneer er geen voogd wordt benoemd, dan zal de rechter beslissen wie de voogdij over de kinderen krijgt. Dit wordt opgenomen in het gezagsregister bij de rechtbank.

  • Kosten voogdijbenoeming 1 persoon: 120 euro all-in
  • Kosten voogdijbenoeming 2 personen: 190 euro all-in

Wat is het verschil tussen voogdijbenoeming bij de notaris of bij de rechtbank?

Rechtbank Notaris
Openbaar Niet-openbaar (geheim)
Slechts voor bestaande kinderen Ook voor toekomstige kinderen mogelijk
Geen overleg en advies mogelijk       Wel overleg en advies mogelijk
Geen mogelijkheid om aanwijzingen/wensen door te geven aan de voogd Wel de mogelijkheid om aanwijzingen/wensen door te geven aan de voogd (zoals de wens dat de kinderen bij elkaar moeten blijven, opvoeden naar de normen en waarden van de overleden ouders, et cetera)
Kosteloos via DIGI-D  120 euro (1 ouder) of 190 euro (2 ouders)

Het is raadzaam ook andere (financiële) zaken voor u, uw partner en uw kind(eren) vast te leggen. Dit kan in een testament. Zo kunt u in het testament bepalen dat uw kinderen pas de beschikking krijgen over hun erfenis op een latere leeftijd (bijvoorbeeld 21, 23 of 25 jaar). Tevens kunt u in een testament bepalen wie wat van u erft en hoeveel. Een testament kunt u bij ons kantoor al opstellen voor 209 euro.

Bij ons betaalt u altijd de laagste prijs

Wij zijn als notariskantoor onze tijd ver vooruit. Het standaard werk wordt gedaan door computerrobots, zodat u die kosten ook niet hoeft te betalen. Wij zijn het goedkoopste notariskantoor van Nederland!

Vraag direct een offerte aan

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact