079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

JUST Notarissen sponsort de Oldtimerdag Zoetermeer

Zaterdag 18 mei 2019

Op zaterdag 18 mei stroomt de Dorpsstraat in Zoetermeer weer vol met Oldtimers en is jong en oud welkom op dit gezellige evenement. Deze 19e editie staat helemaal in het teken van Engeland. Dat betekent veel Britse voertuigen om te bewonderen met daarna een concours d’élégance in Engelse sferen. De dag wordt natuurlijk opgeluisterd door een passende muzikale omlijsting.

JUST Notarissen: sponsor van de Oldtimerdag Zoetermeer

Tijdens deze dag waant u zich even terug in de tijd, toen alles overzichtelijk en goed geregeld leek. Maar ook toen was een notaris nodig, en vandaag de dag nog steeds. Zorg dat uw familie- en ondernemerszaken goed geregeld zijn! Ga voor alle juridische en fiscale aspecten van een huwelijk, scheiding, het kopen van een huis en overlijden naar JUST Notarissen: sponsor van de Oldtimerdag Zoetermeer.

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

JUST Notarissen is overál de goedkoopste

JUST Notarissen is ook de goedkoopste in de Bollenstreek, Zoetermeer, Benthuizen, Westland en het Groene Hart. Woont u in één van deze gebieden? Vermeld uw woonplaats dan duidelijk bij uw aanvraag.

Bekijk tarieven

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact