079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

JUST Notarissen sponsort de Oldtimerdag Zoetermeer

Zaterdag 18 mei 2019

Op zaterdag 18 mei stroomt de Dorpsstraat in Zoetermeer weer vol met Oldtimers en is jong en oud welkom op dit gezellige evenement. Deze 19e editie staat helemaal in het teken van Engeland. Dat betekent veel Britse voertuigen om te bewonderen met daarna een concours d’élégance in Engelse sferen. De dag wordt natuurlijk opgeluisterd door een passende muzikale omlijsting.

JUST Notarissen: sponsor van de Oldtimerdag Zoetermeer

Tijdens deze dag waant u zich even terug in de tijd, toen alles overzichtelijk en goed geregeld leek. Maar ook toen was een notaris nodig, en vandaag de dag nog steeds. Zorg dat uw familie- en ondernemerszaken goed geregeld zijn! Ga voor alle juridische en fiscale aspecten van een huwelijk, scheiding, het kopen van een huis en overlijden naar JUST Notarissen: sponsor van de Oldtimerdag Zoetermeer.

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact