079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

JUST Notarissen zet cultuur in de spotlights

Sponsoring Lustrumtoneel van het Picasso Lyceum & John the Revelator

JUST Notarissen sponsort ieder jaar mooie en bijzondere cultuurprojecten. Op die manier bieden we graag podium aan talent, zodat iedereen kan meegenieten van een breed aanbod muziek, dans, toneel en kunst. Dit jaar geven we speciale aandacht aan het Lustrumtoneel van het Zoetermeerse Picasso Lyceum en het jubileumconcert van de vermaarde Haarlemse bluesband John the Revelator. 

Het Picasso Lyceum - Lustrumtoneel

Het Picasso Lyceum viert haar tienjarig bestaan. In dit lustrumjaar brengt de school een speciale editie toneel op de planken. Ruim 60 docenten, leerlingen en oud-leerlingen dragen allemaal hun steentje bij aan de knallende muzikale voorstelling We Want More. Alles wat bij een show komt kijken wordt door medewerkers en (oud)leerlingen van de school georganiseerd. Techniek, acteren, zang, dans, muziek, styling en vormgeving. Alle talenten van de afgelopen 10 jaar worden tentoongesteld in deze knallende show. 


John the Revelator - Blues op zondag

Er is nóg een jubileum te vieren. De Haarlemse bluesband John the Revelator staat inmiddels 50 jaar op het podium. Destijds geïnspireerd door Peter Green’s Fleetwood Mac, brengen de vijf bandleden Tom Huissen, Frans ten Kleij, Paul Dammers, Cor Dijkhuizen en Erwin Aubroeck anno nu nog steeds zinderende beats en prachtig gitaarwerk ten gehore. Ter afsluiting van hun 50th Anniversary Tour geven ze op 20 januari 2019 een afsluitend concert in het Podiumcafé Cultuurpodium Boerderij (Blues op Zondag). In drie sets wordt het publiek meegenomen op reis door hun beste studio- en livealbum werk van de jaren ’70 tot nu. 

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact