079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

JUST Notarissen sponsort het Zoetermeer Blues Festival

Vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni 2019

Op vrijdag 31 mei start de 27ste editie van het succesvolle en altijd gezellige Zoetermeer Blues Festival. Drie dagen lang staat het centrum in het teken van een bruisende mix van blues, jazz, funk, rock en swing. Dit bruisende evenement wordt mede mogelijk gemaakt door JUST Notarissen. U komt toch ook?  

3 Dagen de beste live-acts

Kenners weten: dit bluesfestival mogen liefhebbers zeker niet missen. Verspreid over verschillende gelegenheden en cafés kan het publiek tot in de late uurtjes genieten van ruim 25 geweldige live-bands en op zaterdag zijn er spetterende grote optredens op het Marktplein. Afsluitend wordt zondag podia geboden aan lokale artiesten en aanstormende talenten van de Zoetermeerse muziekscholen.

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

JUST Notarissen is overál de goedkoopste

JUST Notarissen is ook de goedkoopste in de Bollenstreek, Zoetermeer, Benthuizen, Westland en het Groene Hart. Woont u in één van deze gebieden? Vermeld uw woonplaats dan duidelijk bij uw aanvraag.

Bekijk tarieven

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact