079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

JUST Notarissen heeft Bevrijdingsfestival Zoetermeer gesponsord

Onvergetelijke optredens op zondag 5 mei 2019

Ook dit jaar is de bevrijding met een mooi muziekprogramma op de Markt in Zoetermeer gevierd. Het podium was overdag en ’s avonds goed gevuld met optredens voor jong en oud, met onder andere de Marinierskapel met Yentl & de Boer, Monique Smit, Rascal, Wulf, Lil Kleine, DJ’s Coen & Sander en als afsluiter een spetterend optreden van Di-rect.

Gezellige activiteiten

Rond het podium waren er tijdens deze Nationale feestdag gezellige terrasjes om neer te strijken en allerlei extra activiteiten om te doen, zoals voor de kinderen ApenkooiGym en KidzArt. 

Vier de vrijheid

JUST Notarissen vindt het belangrijk de vrijheid met elkaar te vieren en steunde alweer de 20e editie van dit groots opgezette festival in Zoetermeer. Voor meer informatie bezoek de website van het Bevrijdingsfestival Zoetermeer.

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact