079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

Ik wil graag een volmacht afgeven? Hoe gaat dit in zijn werk?

JUST Notarissen geeft antwoord

Let op: dit geldt alleen voor de verkoper, of voor de koper die geen hypotheek neemt. Neemt u als koper wel een hypotheek en wilt u een volmacht afgeven, neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Volmacht voor verkoop

Indien u op het vragenformulier aangeeft dat u per volmacht wenst te passeren, zal op uw verzoek een volmacht voor verkoop worden toegezonden door ons kantoor. Uw handtekening op deze volmacht dient te worden gelegaliseerd bij een notaris naar keuze en geretourneerd aan ons kantoor, vóór de door u vastgestelde datum van overdracht. Alleen gelegaliseerde volmachten kunnen door ons kantoor worden gebruikt voor het passeren van de akte.

Legalisatie handtekening

Bij een legalisatie van uw handtekening op de volmacht is het mogelijk dat de notaris die de legalisatie uitvoert u daarvoor kosten in rekening brengt. Het is ook mogelijk om de volmacht zonder extra kosten op ons kantoor te laten legaliseren. U dient in dit geval wel een afspraak te maken, zodat de volmacht voor u klaarligt en er iemand beschikbaar is. De volmacht zal vervolgens in het bijzijn van een van onze medewerkers worden getekend, waarbij u een geldig legitimatiebewijs dient te overleggen.

Vraag een offerte aan Vraag een adviesgesprek aan

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact