079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

Het auditteam KNB over JUST Notarissen

'Gedegen en efficiënt notariskantoor'

Op 5 juni 2019 heeft het auditteam van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie JUST Notarissen getoetst. Het doel van deze toetsing is het vaststellen van de kwalitatieve staat van de praktijk en het bevorderen van de kwaliteit en integriteit bij notarissen en hun medewerkers.

Wij zijn trots op het oordeel van het auditteam; een bekroning op ons werk!  

Het kantoor

JUST Notarissen is een kantoor dat zich afficheert als het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Het kantoor is gedegen en efficiënt georganiseerd, goed geautomatiseerd en loopt voorop door een geautomatiseerd systeem (robot) dossiers aan te laten maken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar."

Het team

"De medewerkers vormen een op elkaar ingespeeld en enthousiast team waar iedereen weet welke verantwoordelijkheden men heeft; de werkprocessen zijn efficiënt ingericht en (termijn)bewaking van dossiers is aanwezig; het team werkt servicegericht en heeft aandacht voor de kwaliteitseisen die de cliënten stellen aan de notariële werkzaamheden."

Het tarief

"De wettelijke verplichtingen worden adequaat ingevuld en het opdrachtproces is op alle onderdelen goed onder controle. In de communicatie naar cliënten wordt klare taal gebruikt zodat deze weten wat ze mogen verwachten voor de prijs die voor de diensten worden gevraagd. Op de nota’s wordt niet ‘bijgeplust’, niet bij de opdrachtgever en niet bij de andere partijen die bij de transactie betrokken worden (verkopers registergoed)."

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

JUST Notarissen is overál de goedkoopste

JUST Notarissen is ook de goedkoopste in de Bollenstreek, Zoetermeer, Benthuizen, Westland en het Groene Hart. Woont u in één van deze gebieden? Vermeld uw woonplaats dan duidelijk bij uw aanvraag.

Bekijk tarieven

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact