079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

De verhuizing is achter de rug

Het is zondag 15 maart 2020….

De verhuizing is achter de rug, alle medewerkers zijn enorm behulpzaam geweest en we hebben gisteren een aardige klus volbracht.

 JUST Notarissen is verhuisd!

Zaterdagmiddag lopen we de laatste werkplekken langs en dan lekker richting huis. Of toch niet….? Het virus wat steeds zo ver weg leek, raakt ons land nu ook.

In een crisisoverleg bespreken we welke processen en protocollen voor ons kantoor van belang zijn, vullen onze website met de nodige informatie en vertrekken dan pas richting huis! Binnen zeer korte tijd worden processen, software en ict aan elkaar gekoppeld en kunnen de vele ingeplande afspraken doorgang vinden.

Ook werkt het team van JUST Notarissen zoveel mogelijk vanaf huis. Cliënten ontvangen nu een mail van JUST Notarissen en kunnen door middel van een link van Microsoft Teams deelnemen aan een (video)bespreking.

De euforie van ons nieuwe onderkomen wordt flink overschaduwd door alle beperkingen waar we ineens mee te maken krijgen. Simpele, maar betekenisvolle zaken als cliënten de hand schudden, face to face contacten met makelaars en tussenpersonen, het zit er allemaal even niet in. Zelfs de gezamenlijke lunch is momenteel in shifts verdeeld. Een vreemde gang van zaken in de anders zo hechte JUST familie. Ook de vele (gesponsorde) festiviteiten gaan aan ons allen voorbij!

Dit alles staat natuurlijk in schril contrast met de mensen die ernstige gezondheidsklachten ondervinden van deze zogeheten COVID-19. Op dit moment is alles even anders, voor iedereen. Wat we op inventieve manieren vast willen blijven houden is de service van JUST Notarissen!

Stay safe, stay healthy, JUST stay…..!

Albert Einsteinlaan 50, 2719 ER Zoetermeer
079-3239761

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

JUST Notarissen hanteert voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus

Meer informatie

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact