079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

INTO Business: ‘Camillus Overmeire van JUST Notarissen machtigste van Zoetermeer’

Uitgever Oscar Middeldorp heeft de Top 50 van de Machtigste Personen 2018 in Zoetermeer bekend gemaakt, zo valt te lezen in Zoetermeer INTO business.

“Doorzetten, kansen pakken en een enorme bak energie: deze woorden hebben allemaal betrekking op de nummer 1 van 2018”, valt te lezen in het Zoetermeerse magazine. “Camillus Overmeire is een ondernemer in hart en nieren. Samen met Arie-Jan van der Bijl maakt hij een succes van JUST Notarissen.”

Grootste notariskantoor op het gebied van transacties in Nederland

JUST Notarissen groeide in nog geen acht jaar tijd van zes naar zestig medewerkers en was het afgelopen jaar op het gebied van transacties wederom de grootste in Nederland. Zoetermeer INTO Business: "Een bedrijf en ondernemer waar Zoetermeer met recht trots op mag zijn. Camillus heeft een Zoetermeers hart en deelt het succes door vele maatschappelijke initiatieven te ondersteunen. Met recht de machtigste van Zoetermeer in 2018."

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact