079 - 323 97 61 Offerte aanvragen Mijn JUST

Corona-protocol bij JUST Notarissen

Aan de cliënten van JUST Notarissen,

Een bezoek aan JUST Notarissen zou altijd een aangename bezigheid moeten zijn. Echter vanwege de huidige uitbraak van het Corona-virus zien we ons genoodzaakt om, voor uw veiligheid, en die van onze medewerkers, een aantal maatregelen te nemen die uw ervaring zullen beïnvloeden. De volgende maatregelen zullen in ieder geval tot nader order van toepassing zijn:

  • JUST Notarissen probeert het aantal mensen dat op kantoor langs komt te beperken. Dus hoewel we beretrots zijn op ons nieuwe kantoor zal iedereen die niet essentieel is voor het passeren van een akte of een bespreking, tot die tijd de toegang tot kantoor worden geweigerd. (wij ontvangen dus alleen de partijen die genoemd staan in de akte)
  • Hoewel dit, ook door ons als onaangenaam wordt ervaren, zult u geen hand krijgen als begroeting. (Indien u daar prijs op stelt, stelt JUST Notarissen de voet-tap voor als begroeting.)
  • Bij binnenkomst van ons kantoor wordt u verzocht van de klaar staande handontsmetter gebruik te maken.
  • Iedereen die op ons kantoor komt wordt bij de voordeur opgevangen door een van onze medewerkers en begeleid naar een bespreekkamer.
  • Om contact met harde voorwerpen of -oppervlakken zoveel mogelijk te vermijden zullen alle deuren (dus ook die van de bespreekkamers) te allen tijde open blijven.
  • Onze medewerkers zullen gedurende de dag de bespreektafels regelmatig ontsmetten.
  • Om contact met harde oppervlakken zoveel mogelijk te voorkomen zal er geen koffie/thee of andere drank aan cliënten geserveerd worden.

Ook wij begrijpen dat het vreselijke maatregelen zijn om te nemen, maar vragen uw begrip in de huidige omstandigheden.

Verhuisbericht: Nieuw kantoorpand JUST Notarissen

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Vind ons via Google Maps

Stel uw vraag aan JUST Notarissen

Aanhef *

Direct contact

Met onze notarieel juristen en notarissen zijn we het goedkoopste notariskantoor van Nederland. Waar mogen wij u mee helpen?

079 - 323 97 61Offerte aanvragen

Verhuisbericht + Corona-protocol

Per 16 maart 2020 is JUST Notarissen verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Wij ontvangen u graag aan de Albert Einsteinlaan 50 te Zoetermeer.

Tevens hebben we in het kader van het Corona-virus maatregelen getroffen die uw ervaring aan ons kantoor beïnvloeden.

Bekijk ons Corona-protocol

Het goedkoopste notariskantoor van Nederland
079 - 323 97 61 Contact