Welkom bij Notaris Pérez

Notaris Pérez is sinds 2008 gevestigd in het mooie Voorschoten. De notaris is Marian Pérez.

Notaris Marian Pérez

Aan de telefoon en op kantoor kunt u ook mr. Reinoud Oudkerk, mr. Nelke Kroes, mr. Idske van Dunné en Yvonne van Ruitenburg treffen.

 

Per 29-11-2016 zijn wij gevestigd op het volgende adres: Rouboslaan 34, 2252 TR Voorschoten en hebben wij een nieuwe websiTE, HIER TE VINDEN 

 

 

Een nieuwe wind door het notariaat 

Notaris Pérez wordt gevormd door een team van jonge, enthousiaste mensen.

 

Wij zijn ons er van bewust dat een bezoek aan de notaris meestal bij een mijlpaal in het leven gebeurt: trouwen, kinderen krijgen, een nieuwe woning, het starten van een onderneming ... maar ook op minder fijne momenten, zoals het overlijden van een geliefde ...

 

Op ons kantoor in Voorschoten geven wij u graag de persoonlijke aandacht die u verdient en denken graag met u mee. En naast uw vaste notaris is er, dankzij het feit dat we onderdeel zijn van een samenwerkingsverband van notarissen en advocaten, altijd een team van specialisten die over uw dossier waakt! Zo bent u ook verzekerd van de meest actuele kennis en een gedegen en onderbouwd advies.

 

Trouwens: wist u dat elke eerste bespreking GRATIS is?

 

(avond)openingstijden

U kunt ons kantoor in Voorschoten bezoeken op maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 17.00 uur.

Wij zijn op MAANDAGavond geopend tot 19.30 uur, voor zowel besprekingen als passeerafspraken.

Bent u slecht ter been of heeft u liever dat de notaris bij u thuis komt? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!